Selecteer een pagina

Over Murphys Bussum

Sinds 1998

Op 19 mei 1998 opende Murphy’s Pub zijn deuren en maakte Bussum voor het eerst kennis met Murphy’s Stout en Murphy’s Red. Al gauw groeide Murphy’s Pub uit tot een begrip in ’t Gooi. De Gooise locals van alle rangen en standen, maar ook expats en au pairs uit het hele Gooi, iedereen wist de Ierse bar te vinden. Niet in de laatste plaats door onder andere ‘ankerman’ Kenneth Jackson, de kleurrijke Ier die twintig jaar lang kleur gaf aan de pub.

Inmiddels al vijfentwintig jaar is Murphys een soort van huiskamer voor een gemêleerd publiek dat de speciale sfeer weet te waarderen. Jong, oud, nationaal of internationaal komt genieten van de gastvrijheid die geboden wordt.

Even leek het erop dat Murphys definitief zijn deuren zou sluiten maar door een initiatief van vier Bussumse horeca kenners is de pub van een gewisse ondergang gered. Met enkele geweldige ingrepen is het interieur aangepast. Het oog van de meesters zeg maar! 

De keuken is klaargemaakt voor de betere daghap en met het nieuwe terras voor de deur kunnen we de zomers tegemoet gaan. 

En niet in de laatste plaats: er is een geweldig team geformeerd dat je graag welkom heet!

Zien we je gauw?

 

Een Ierse Pub midden in het hart van ’t Gooi.

Tweede thuis

Missie

Wij zijn je tweede huiskamer

Een plek om af te spreken voor jong en oud, dat is wat wij willen zijn. Een aangename bar voor een gemêleerd publiek waar je kunt genieten van goed gezelschap.

Sláinte!

Gedurende het jaar zijn er veel gelegenheden om een ​​glas of pint te heffen. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen.

Over Murphys Bussum

Adres

Generaal de la Reijlaan 49, 1404 BP  Bussum

Contact

+31 (0)6 8721 8112
info@murphys-bussum.nl

Open

Zondag en maandag
16:00 tot 23:00 uur

Dinsdag tot donderdag
16:00 tot 01:00 uur

Vrijdag en zaterdag
16:00 tot 03:00 uur
(deur sluit om 02:00 uur)